fredag 21 december 2012

benefit baby

När jag fyllde år fick jag en väldans massa fina presenter. En av mina favoriter var det här sminket jag fick av pappa. Benefit är ett ganska okänt märke i Sverige, men väldigt hyllat utomlands.

Första gången jag provade någon av deras produkter, var när jag fick provmascaran Bad gal lash när jag handlade på Sephora i USA - och den gav verkligen mersmak! Det här kitet heter She's so Jetset och innehåller läppglans (fantastisk), rouge (bra), ögonskugga (superfin) och deras toppsäljare They're real och Porefessional.

They're real är den mest sålda mascaran i England just nu, och det säger väl en del! Jag har, hur mycket jag än böjer och trixar, ögonfransar som alltid står rätt ut. Ingen vacker böjning här inte! MEN den här mascaran är i särklass den som ger bäst resultat. Kanske lite spindelbenigt, men ögonfransarna böjs uppåt och stannar faktiskt där hela dagen! Den är lite som klister på ögonfransarna, och ganska "tung" men resultatet är så bra att det liksom inte spelar någon roll.

Porefessional är en slags kräm man duttar på de områden där man har mycket porer, för att göra dem mindre och lättare att ha på underlag över. Jag har bara provat den en gång och den ger verkligen en sammetslen yta, lite som en riktigt bra primer. Den här produkten är nog deras alldeles största hype!

Benefit har, förutom makeup, dessutom lite hudvårdsprodukter som jag är sugen på att prova. De har även brow bars i USA, alltså särskilda salonger som enbart specialiserar sig på ögonbrynsformning. Så kul! Plus att deras hemsida är fullspäckad med en massa makeup-tips och andra roligheter. Kolla in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)