onsdag 8 augusti 2012

and here we are

Igår var vi äntligen framme i Phuket! Det var en väldigt lång resa, även om jag måste säga att Thai Air var grymt effektiva.

Vi var i luften fem minuter innan utsatt tid - har aldrig hänt mig förr. Är van vid att rulla ut från startbanan efter en kvart.

När en timme hade gått hade vi redan fått varma handdukar, fått snacks och fördrink, blivit serverade mat, fått kaffe på maten, brickorna undanplockade och taxfreebeställningarna upphämtade.

Och så landade planet fyrtiofem minuter innan utsatt tid. Vilket innebar att vi hade ännu lite långtråkig tid i Bangkok när vi väntade på anslutningsflyget. Men barnen har uppfört sig som änglar, alla tre!

Så okej. När vi kom fram till hotellet blev vi bjudna på någon slags drink och baddade med kalla handdukar. Detta hände samtidigt som jag jonglerade väskor, incheckningspapper som skulle skrivas på, Love som sov och ramlade ner från en soffa, Molly som hade ont i magen och Ludvig som kräktes av blotta förskräckelsen. Tjoho, här kommer vi liksom.

Men efter bad, lite lunch och en powernap var vi ju rätt så bra med på banan igen. Och sedan sov vi ungefär tolv timmar inatt, så nu är det verkligen lungan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)