måndag 20 augusti 2012

öststatsväder

Hemma igen. Resan gick återigen över förväntan, då barnen somnade innan vi ens rullat ut på startbanan och sov sedan i sju timmar. Efter lite knorrande och förvirring, åt de ett par tuggor från några torra frallor innan det var dags att landa.

Klev av planet i ett disigt och grått Stockholm klockan 06.45 i morse. "Vilket jävla Öststatsväder man möts av", konstaterade Mattias och jag kunde inte annat än hålla med. Det i kombo med en jävligt ful flygplats som på håll ser ut att vara hämtad direkt från Leningrad. Böhööö.

Och jag grät faktiskt när vi satt på hotellet den där sista stundenpå Phuket. Det kändes otroligt ledsamt att lämna det där enkla, sorglösa livet som man lever på en sådan typ av semester. Där dagens största bekymmer handlar om vilken restaurang man ska äta på till kvällen.

Men nu har vi som sagt kommit hem igen, packat upp och börjat köra det där eviga racet i tvättstugan. Barnen försvann ut med kompisar ungefär samma sekund som vi klev genom dörren, men det finns en viss charm i det också. Min enda önskan just nu är att klockan kunde gå lite fortare så man kunde få gå och lägga sig snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)