tisdag 10 juli 2012

sylta och safta

Av allt jordgubbsplockande igår blev det sådant här: Lyxsaft och lyxsylt. Det är rätt gött att sitta där en bit in på hösten och äta pannkakor med sylt, och minnas den där fina sommardagen på Ängebäck där vi plockade jordgubbarna.

Och visst ser det fint ut!? Men sanningen är att det inte blev speciellt bra. Sylten blev alldeles för lös så jag har fått koka om den med mer melatin idag. Och saftreceptet jag använde kom från Leila Lindholms A piece of cake, men det blev inte särskilt gott. Som tur är dricker jag inte saft speciellt ofta, och barnen tyckte att den var god - vilket är huvudsaken. Men ändå! Det grämer mig lite.

1 kommentar:

  1. Testa hennes rabarbersaft då! Mums! Gör hela tiden! Skippar citronen och har i lite hallon mums!/tere

    SvaraRadera

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)