måndag 25 juni 2012

publiv på ikea

Mattias har länge närt en dröm att han så gärna vill öla på Ikea. Det här började ungefär vid den tiden då han upptäckte att de har alkoholtillstånd  - även om det tog en liten paus för några månader sedan när vi såg en kille i tjugoårsåldern sitta och halsa rödtjut direkt ur flaskan. Eller ja, flera stycken drack han. För även alkoholhaltiga drycker är något som är skitbilligt på Ikea.

Men idag hade vi iallafall bestämt att vi skulle dit och äta sommarbuffé med Bosse och Bizzy. När vi väl kom dit var jag inte så hungrig, men Mattias och Bosse åt. Och drack öl. Ganska glatt faktiskt! När man valde buffén fick man ett ganska osmakligt klistermärke man skulle ha på tröjan, lite sådär som när man lämnar in ungarna på Småland, att där hör man minsann hemma. Man får ta av den iskalla och osmakliga buffén. Klistermärket kunde man sen byta in till ett kakpaket i den där mat- och joxbutiken utanför kassorna. Så det gjorde vi såklart.

Och det var ju ett himla trevlig Ikea-besök, iallafall trevligt sällskap - kanske även mitt billigaste eftersom jag bara kom hem med en sjuttioniokronorslampa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)