tisdag 1 januari 2013

nyårsfirande

Nyårsaftnarna är de samma de senaste åren: efter Ludvigs kalas ställer vi om, vi byter växel, och ställer om oss från födelsedag till nyårsafton. Och det var himlans mycket att stå i. Mat som skulle ordnas, barn som skulle fixas, ballonger skulle bort och dukning skulle fram. Och så skulle man hinna piffa till sig själv också!

Vi firade tillsammans med Pernilla och hennes familj, Bosse & Bizzy och Jerker och Alva. Alldeles lagom. Inget fylleslag eller urballande alls! Vi åt mat, spelade poker, körde charader, tog en promenad, sköt raketer och skålade vid tolv.

Vissa hade ju väldigt roligt kring det där spelbordet också. Vid ett tillfälle kom Ludvig och Alva ut i köket och snörvlade att "de minsann inte fick vara med och spela, det var bara de vuxna som körde". 

Och precis som alltid när det serveras buffé, blev det en himla massa mat över. Efter att ha ringt runt till en massa välgörenhetsorganisationer utan att ha fått napp, samt pratat med både socialjouren och polisen, packade vi en kasse full med matpaket och efterrätter och ställde utanför RIA med en lapp att det var fritt fram att ta för sig. Så hade vi alltså gjort årets bästa gärning sådär på slutet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)