lördag 5 januari 2013

nya upptäckter

Gårdagskvällen spenderades på olika håll fast i samma hem. Småbrollorna somnade efter Gladiatorerna; Molly målade, Mattias kollade på Mission Impossible 3 och jag själv läste lite i den här fina nya New York-guiden jag köpte till Mattias i julklapp. Vi åker om sex veckor, och har bestämt oss för att försöka få lite nya idéer och tips på annorlunda saker man kan göra. Eller det behöver inte vara så annorlunda egentligen; det är bara att vi har varit där såpass många gånger nu att man liksom gör samma saker jämt. Och det är ju helt galet i en stad som New York, det förstår ju alla - men samtidigt är det en trygghet att komma tillbaka till något man känner till.

Den här gången ska vi iallafall gå till ett museum, vilket egentligen är lite pinsamt att erkänna, men vi har tänkt att satsa en halvdag på MoMa eftersom ingen av oss har varit där förut. Och så har vi tänkt att vi kanske skulle försöka få tag på sista-minuten-teaterbiljetter till något Broadway-musikal. That's it. Helt nytt för oss men fortfarande väldigt turistigt.

Så nu lusläser jag alltså den här boken för att få reda på vilket litet hål i väggen som serverar godast dumplings, och vart de bästa vintageaffärerna göms. Så himla kul och inspirerande!

1 kommentar:

  1. Vilken tur att du köpte den till Mattias i julklapp ;)

    SvaraRadera

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)