söndag 12 maj 2013

målgöraren

Klassfotbollen är i full gång och Ludvigs lag har vunnit två av två matcher hittills! Lite skillnad mot förra säsongen alltså - och nu senast lyckades Ludvig peta in sitt allra första mål också. Så himla roligt! I den här åldern är ju backar och målvakter och annat skit samma, det är antal mål som avgör hur bra spelare man är. Tyvärr! Men nu är alltså även lilla Ludvig på G. Och imorgon är det dags för ny match!

3 kommentarer:

  1. Hej! Roligt för lillekillen att målen börjar rulla in.
    Jag ville bara titta in o tacka för tipset ( och hela jäkla inlägget du bemödade dig med att skriva, såklart!) om Shoreditch. Vi har just bokat vår andra resa till London nu i juni o fick tag på en lägenhet till superpris just där. Längtan vet inga gränser :-)
    London zoo förresten, är det värt att lägga en halvdag där om vi ska vara i London fem dagar?
    //Carro.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va kul! Är också supersugen på London nu i sommar. Får se om jag tar mig dit! Vad var det för boende ni hittade? Vill också ha tips om billiga hotell/lgh i Shoreditch! :) Kolla på hoxtonhotel.com, där finns en bra Shoreditch/Hoxton-guide!

      Jag skulle INTE lägga en halvdag på London zoo men så är jag också urless på djurparker. Om barnen skulle med skulle jag såklart åka dit och genomlida det, men annars... nä, den där halvdagen spenderar jag hellre på en filt i Hyde park med lite hångel och picknick! :)

      Radera
  2. Hångel it is :) DET kan jag verkligen leva med!
    Ska skvallra sedan om hur läget och lägenheten var. Hittade den via billigasthotell.com som skickade oss vidare till agoda.se
    Landmarks apartments hette det tror jag :)
    Ta med dig Molly och dra på en tjejweekend. Det är ni värda :)
    //Carro.

    SvaraRadera

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)