torsdag 7 februari 2013

tv-tittande deluxe

I den här familjen är vi väl inte världskända för att titta på högkvalitativ tv direkt. Mattias gör ett tappert försök för att hålla skenet uppe, men så är han också den som är mest allmänbildad också. Dock inte lika streetsmart som mig.

Just nu tittar vi på följande program:

Here comes Honey Boo Boo - en spinoff från TLC's Toddlers and Tiaras (dokusåpa om skönhetstävlingar för barn). Här är det mer fokus på Honey Boo Boos härligt trashiga redneckfamilj, och får mig att inse att det vi har här hemma bara är en ljuv sommarbris tillåmed de värsta av dagar.



Kourtney and Kim take Miami - ännu ett Kardashian-program, i samma anda som de andra. Hemsk sell-out familj där man inte vet vem som är värst. Jo, det gör man nog förresten: Mamma Kris (som dock inte figurerar så mycket i denna show) tätt följt av Kim herself.


Real Housewives of Beverly Hills - våra egna Hollywoodfruar har ingenting att jämföra med de här opererade intrigsökande skatorna. En helt ny nivå av bitchighet inklusive många feta miljoner på banken.

Finns tyvärr ingen  HTML-länk men klicka här: Real housewives of Beverly Hills season 3 supertrailer


Och som en kontrast till detta glättiga, tittar vi även på Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar och jag grinar redan vid vinjetten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)