söndag 22 juli 2012

sunne vattenland

Helgen har gått vrålsnabbt och imorgon ska Mattias tillbaka till jobbet.

I fredags åkte Pernilla och hennes familj vidare till Simons släkt i Älmhult, vilket innebar att jag var kvar med ett tvättberg från helvetet med sängkläder och handdukar - plus alla kläder såklart. Och så behövde vi storhandla. Sedan var Mattias iväg på begravning medan vi gjorde Mariebergsskogen någon timme.

Och igår åkte jag och barnen till Sunne vattenland tillsammans med Bizzy, Jerker och Alva. Lördagen, som enligt SMHI skulle betyda strålande sol och tjugo grader varmt, bjöd istället på fjorton grader och moln. Och föräldrar vadade i barnpoolen iförda bikinis - och fleecetröjor. Barnen badade och hade roligt såklart, men jag och Bizzy satt mest och huttrade under blöta handdukar. I bastun och varmvattentunnorna var det så trångt att det var skrattretande.

På eftermiddagen sprack det upp, lagom till Sean Banans konsert. En konsert som var helt ok, trots att han hade två chicklets som förband och inte klev upp på scenen förrän en halvtimme efter utsatt tid. Kanske är han en större superstjärna än vad vi andra begripit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en kommentar eller ställa frågor. Frågor som ställs här, får också svar här! :)